Creative director Halo: Infinite vertrokken bij 343 Industries

Creative director Halo: Infinite vertrokken bij 343 Industries

Tim Longo, creative director voor Halo: Infinite, is vertrokken bij ontwikkelaar 343 Industries.

Longo was tevens de creative director van Halo 5: Guardians. Longo werd volgens Kotaku een paar weken terug op een andere positie binnen de ontwikkeling van de game gezet, waarna hij er voor koos te vertrekken.

Microsoft liet weten dat "rollen en verantwoordelijkheden van diverse teamleden constant veranderen om de ontwikkeling van een game tegemoet te komen" en bevestigde daarbij dat Tim Longo is vertrokken. De algemene creatieve visie rondom de game blijft in handen van studiohoofd Chris Lee.

Het vertrek van Longo is opvallend, omdat Halo: Infinite op dit moment in ontwikkeling is. Het langverwachte spel moet eind 2020 samen met de nieuwe Xbox-console lanceren, en ook op Xbox One en pc verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Im ok with this ? De Halo 5 Sp was echt tergend slecht, kan alleen maar beter worden dus!

0
test

Ik ken echter weinig voorbeelden van games waarbij het roer halverwege om ging en het nog goed is gekomen... we gaan het hopen. En anders speel ik nog 3 jaar masterchief collection :)

0

Wie zegt dat het roer omgaat? Er gaat een iemand weg, verder niets @melody

0
test

@fonsrutte Ik reageerde eigenlijk deels op casualkiller die hier ook uit opmaakte dat er veranderingen in beleid konden gaan optreden. Wordt nergens expliciet gezegd maar als een creative director een andere functie krijgt en vervolgens opstapt lijkt het mij dat de rest van het team het niet eens is met de koers die is ingeslagen (onduidelijk op welke schaal).... Er lijkt op zn minst onenigheid te zijn. Uiteraard kan het om iets heel anders gaan maar in mijn ervaring is de simpelste verklaring vrij vaak de juiste. Maar we zullen het moeten afwachten en hopen op het beste. Halo is toch wel een van mijn favoriete en meest gespeelde series.

0

Aanbevolen voor jou