Creative Assembly onthult extra content voor Total War: Warhammer | Gamer.nl

Creative Assembly onthult extra content voor Total War: Warhammer | Gamer.nl

Creative Assembly heeft op de Warhammer-site de details onthuld van de geplande extra content voor Total War: Warhammer. Er wordt in het bericht een onderscheid gemaakt tussen betaalde en gratis extra content voor de game. Deze extra content wordt na de lancering van de game vrijgegeven. 

Er wordt in de toekomst gratis extra content uitgegeven in de vorm van onder andere nieuwe units, die de gevechten in het spel kunnen veranderen. “Eens in de zoveel tijd zien spelers mi chien een nieuwe Legendary Lord verschijnen, wie de strategie van een ras weer doet veranderen”, schrijft Creative. “Tegen het eind van het jaar voegen we een nieuw speelbaar ras aan het spel toe, waaronder nieuwe Legendary Lords, magische items, mi ies en units. De geplande gratis content is uitgebeeld in onderstaande afbeelding.”

Media has no description

De betaalde dlc geeft spelers toegang tot bepaalde ra en en personages. Er worden Lord Packs toegevoegd, welke bestaan uit nieuwe Legendary Lords, ondersteunende units en onder andere een nieuwe elite-versie van een bestaande unit met de naam Units of Renown. Deze elite versies hebben verbeterde stats of een speciale vaardigheid.

Daarnaast stelt Creative A embly Race Packs en Campaign Packs beschikbaar. De Race Packs geeft spelers, zoals de naam suggereert, toegang tot een nieuw speelbaar ras. De Campaign Packs zijn een verbeterde versie van de Race Packs. Deze packs bestaan uit een nieuw ras voor de Grand Campaign en multiplayermodus en voegen ook nieuwe Challenge Campaigns toe. Deze bieden spelers nieuwe uitdagingen.

Total War: Warhammer moet op 24 mei uitkomen voor pc, Linux en Mac. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou