Creatief regisseur van Doom Eternal: 'Ik kan niet wachten om Animal Crossing te spelen'

Creatief regisseur van Doom Eternal: 'Ik kan niet wachten om Animal Crossing te spelen'

Doom Eternal en Animal Crossing: New Horizons worden op dezelfde dag uitgebracht en dat kan leiden tot concurrentie. In een interview met href="https://www.gamespot.com/articles/doom-eternal-dev-discusses-competing-with-animal-c/1100-6473029/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gamespot </a>vertelt Hugo Martin, creatief regisseur van Doom Eternal, hoe hij hier tegenaan kijkt.

Dat Doom Eternal en Animal Crossing: New Horizons nogal van elkaar verschillen, is geen geheim. En toch concurreren beide producten min of meer op dezelfde markt, het zijn immers beide games. In een interview met Gamespot vertelt Hugo Martin, creatief regisseur van Doom Eternal, hoe hij hier tegenaan kijkt.

"Ik vind het geweldig, het is een prachtig voorbeeld van de diversiteit die tegenwoordig in games te vinden is. Eerlijk gezegd juich ik voor andere games en ontwikkelaars. Ik ben trots op de industrie waarin ik werk en het feit dat games compleet van elkaar kunnen verschillen, evenveel aandacht van de pers krijgen en toch op dezelfde dag kunnen verschijnen. Het is een prachtige tijd om een ontwikkelaar te zijn en ik kan niet wachten om Animal Crossing te spelen", verhaalt Martin.

Verder geeft de creatief regisseur aan dat liefde voor allerlei verschillende games heeft, of het nou om kleine onafhankelijke games gaat, of grote kaskrakers. Een van zijn favoriete spellen is bijvoorbeeld de indiegame Inside, maar hij vindt God of War ook geweldig. Welk spel de man uiteindelijk leuker vindt weet hij zelf ook niet, ook al zijn ze compleet verschillend.

Nintendo heeft recent overigens nieuwe artwork van Animal Crossing: New Horizons gedeeld, deze vind je hier. Wil je weten wat onze eerste impressie van Doom Eternal is, lees danonzepreview.

Doom Eternal verschijnt op 20 maart voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. De Switch-versie komt op een later, nog onbekende datum uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En zo hoort :) Iedereen moet kijken of een game voor hem/haar is en naar welk platform/genre (kiddy) het is. Vindt jij AC leuk? Veel plezier ermee Vindt jij AC niet leuk? Ook prima en geniet van een andere game (je kan AC vervangen voor elke game) Zelf speel ik zowel AC als Doom niet :)

0
test

@Gamegod Helemaal mee eens.

0
test

Zolang iemand plezier heeft met wat tie speeld dan is daar niks mis mee toch? In feite zijn alle games concurentie van elkaar.

0

Aanbevolen voor jou