Creatief regisseur Ikumi Nakamura stopt bij Tango en Zenimax Studios

Creatief regisseur Ikumi Nakamura stopt bij Tango en Zenimax Studios

Creatief regisseur Ikumi Nakamura heeft aangekondigd dat ze Tango Gameworks' en Zenimax gaat verlaten. Nakamura was bezig met de game GhostWire: Tokyo, maar deze is nog niet verschenen.

Tijdens E3 kondigde Tango Gameworks' aan dat het het volgende project voor de studio het spel GhostWire: Toyko is. Deze aankondiging viel goed in de smaak bij veel fans, mede door het feit dat regisseur Nakamura zich met het project ging bezighouden. Nakamura deelde haar plannen en visie voor het spel met veel passie, dit werd enorm gewaardeerd door GhostWire-fans. Nakamura heeft nu echter in een Tweet laten weten dat ze na negen jaar hard werken, vertrekt bij Tango & Zenimax.

Het vertek van Nakamura komt voor veel fans als een onaangename verrassing. GhostWire: Toyko is immers nog niet verschenen en mensen vragen zich af of het verlies van de regisseur invloed op het resultaat van het spel gaat hebben. GhostWire: Tokyo is een action-adventuregame en vertelt het verhaal over mysterieuze verdwijningen in Tokyo. Spelers verkennen de stad om zo de mensheid te redden. In de game nemen spelers het op tegen paranormale krachten.

Watch on YouTube

Er is nog geen releasedatum vrijgegeven voor GhostWire: Tokyo.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou