Crash Team Racing: Nitro-Fueled krijgt drie nieuwe seizoenen

Crash Team Racing: Nitro-Fueled krijgt drie nieuwe seizoenen

Activision heeft drie nieuwe seizoenen voor Crash Team Racing: Nitro-Fueled aangekondigd.

Seizoenen in Crash Team Racing heten Grand Prix en geven spelers door mee te doen aan allerlei races de kans om nieuwe personages, voertuigen, tracks en cosmetische items vrij te spelen.

Een uitgegeven illustratie toont dat het vierde seizoen 'Spooky Grand Prix' heet en Nina's Nightmare-track, de Skull Rider-kart en Nina Cortex als speelbaar personage bevat. Seizoen vijf is 'Neon Circus Grand Prix' en bevat de Carnival-track, de Pressurizer-kart en een nog onbekend nieuw personage. 'Winter Festival Grand Prix' tot slot heeft de Gingerbread Joyride-track, de Nitro Sleigh-kart en een nog onbekend speelbaar personage.

Verdere details, waaronder de precieze startdata van de nieuwe seizoenen, zijn nog niet bekend. De seizoenen komen zoals gebruikelijk gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One en Switch. Op moment van schrijven is een Grand Prix bezig in de game waarmee mensen Spyro the Dragon, Gnasty Gnorc en een op Spyro gebaseerde track kunnen vrijspelen.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die personage van "Neon Circus" lijkt erg op Pasadena van Crash Tag Team Racing. Kan al die characters dromen want heb ik ontzettend veel gespeeld op de PSP haha. Die van Winter Festival komt mij niet bekend voor, lijkt wel op een nieuwe character.

0
test

@Paxopoxo Hahah hopenlijk voegen ze dan ook Von Clutch toe als character :)

0
test

Ik heb de game, maar speel het vooral lokaal met zn 4en. Is er een mogelijkheid om die tracks te krijgen zonder Grand Prix te spelen>?

0
test

@kleinekoosjer Tracks worden automatish na de update toegevoegd aan de track-list ;) Staan meestal helemaal onderaan de lijst.

0
test

@MelvinChowder okido tnx man!!

0

Aanbevolen voor jou