Crash Team Racing krijgt nieuw level en microtransacties

Crash Team Racing krijgt nieuw level en microtransacties

Tijdens het Back N. Time Grand Prix-evenement van Crash Team Racing Nitro-Fueled kunnen spelers nieuwe personages en cosmetische items vrijspelen. Ook introduceert uitgever Activision microtransacties in het racespel.

Er is een nieuwe

Watch on YouTube

uitgebracht van Crash Team Racing Nitro-Fueled, waarin wordt aangekondigd dat het tweede Grand Prix-evenement van het racespel op 2 augustus van start gaat op de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. De Grand Prix, die Back N. Time heet en tot en met 25 augustus duurt, voegt een nieuw level toe aan het spel en staat in het teken van de prehistorie en dinosaurussen.

Net zoals bij het vorige Grand Prix-evenement in Crash Team Racing, kunnen spelers tijdens Back N. Time nieuwe personages, skins, karts, wielen en stickers verdienen. In totaal zijn er 18 nieuwe items om vrij te spelen door middel van Nitro-punten, welke verdiend kunnen worden door verschillende soorten uitdagingen te voltooien. Bovendien ontvangen de spelers die eindigen in de top vijf procent van de Grand Prix-ranglijst een exclusieve kart en stickeropdruk.

Ook worden er nieuwe personages en cosmetische items toegevoegd aan de Pit Stop, de in-game-winkel van Crash Team Racing. Deze items zijn te koop voor Wumpa-munten, die de speler kan verdienen door de racegame te spelen. Uitgever Activision heeft het nu echter ook mogelijk gemaakt om een bundel met Wumpa-munten aan te schaffen voor echt geld. Hierbij verzekert Activision dat er niks verandert aan de normale manier van het verdienen van munten.

Crash Team Racing
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit was al een beetje te verwachten.. maarrr positief over het feit dat de standaard speelwijze onveranderd blijft. Ook wel blij verrast dat er extra content wordt toegevoegd. Topspel

0
test

@kleinekoosjer Ja, de eerste keer dat ik die Grand Prix-evenement zag en die Pit stop wist ik al dat het er aan zat te komen

0
test

Hoe is dit spel ten opzichte van Mario Kart?

0

Aanbevolen voor jou