Covers van WWE 2K22 gelekt

Covers van WWE 2K22 gelekt

De covers van het aankomende WWE 2K22 zijn online gelekt.

Het gaat om covers van de reguliere versie van de game, alsmede de Deluxe versie, zoals hieronder is te zien. Worstelaar Rey Mysterio staat op de cover. Volgens journalist Nils Ahrensmeier moeten reserveringen binnenkort live gaan, al wordt een precieze datum niet gegeven.

Volgens Ahrensmeier komt er op 8 maart ook een Early Access-periode van drie dagen beschikbaar voor mensen die het spel hebben gereserveerd. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. De game zou dan dus op 11 maart voor iedereen beschikbaar komen, maar ook die releasedatum is niet officieel aangekondigd - wel liet 2K Games eerder al weten dat de game ergens in maart uitkomt.

Nadat in 2020 het door Visual Concept ontwikkelde WWE 2K20 werd gehekeld, heeft de franchise een jaar overgeslagen. WWE 2K22 moet de game flink op de schop nemen, onder andere met een vernieuwde engine en verhaalmodus MyRise. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ja ik speelde op n64 veel worstel games en dat waren voor mij de beste die er ooit geweest zijn. Jammer dat thq want hun hadden met wwf no mercy echt de perfecte formule in hadden. Als goed is word studio die die maakte gaat nu aew game maken.

0

@hulstpower haha ja ja No mercy wat een game was dat die heb ik helemaal grijs gespeeld. Als die AEW game maar ook in de buurt komt van no mercy koop ik die blind

0
test

Die lege blik in de ogen kunnen ze nog weinig aan doen zo te zien. De uncanny valley is nog ver weg.

0

Aanbevolen voor jou