Counter-Strike-YouTubers houden bezit gokwebsite geheim | Gamer.nl

Counter-Strike-YouTubers houden bezit gokwebsite geheim | Gamer.nl

Bekende YouTubers Tmartn en ProSyndicate blijken beiden mede-eigenaar te zijn van een loterij- en gokwebsite voor de game Counter-Strike: Global Offensive. In hun Counter-Strike-video's maakte het tweetal wel eens promotie voor de site zonder daarbij te vertellen dat de site van hen was.

In de video's van de twee populaire YouTubers leggen zij onder andere uit hoe kijkers kunnen gokken op wedstrijden in de game en gebruiken daarbij hun eigen site als voorbeeld, terwijl ze ondertu en zelf de quotering konden aanpa en op dezelfde site. Zo creëerden zij een mooier beeld van de winkansen dan in werkelijkheid het geval was.

Gokken is al geruime tijd een controversieel onderwerp binnen de Counter-Strike-community. Er zijn verschillende mensen die hun vraagtekens zetten bij de gokwebsites van Counter Strike. Eén van deze mensen was YouTuber HonorTheCall, die er na onderzoek achter kwam dat Trevor Martin (Tmartn) en Thomas Ca el (ProSyndicate) eigenlijk mede-eigenaar zijn van een dergelijke gokwebsite.

In onderstaande YouTube-video van h3h3Productions worden de bevindingen van HonorTheCall nog eens verder uitgelegd. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou