Counter-Strike 1.6 overgezet naar Android | Gamer.nl

Counter-Strike 1.6 overgezet naar Android | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game is kosteloos verkrijgbaar in twee verschillende versies; versie 6p is geoptimaliseerd voor telefoons met Android 2.3 of nieuwer, versie 5o is voor Android 2.0. Een nieuwere versie (7) is in de maak.

Deze mobiele versie van Counter-Strike is gemaakt met de Unity-engine. De shooter is voorzien van online multiplayer en er worden nog nieuwe maps aan de game toegevoegd. Momenteel zouden er zeshonderd spelers actief zijn in de Android-versie van het spel.

De overzetting is gemaakt zonder toestemming van Valve, eigenaar van Counter-Strike. Het bedrijf heeft nog niet gereageerd op de onofficiële port van hun populaire game. Valve werkt zelf momenteel aan een nieuw deel in de serie, Counter-Strike: Global Offensive. Deze game wordt in de eerste helft van dit jaar verwacht voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou