Coöp voor vier spelers in Space Marine | Gamer.nl

Coöp voor vier spelers in Space Marine | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De coöpmodus van Space Marine heet Exterminatus en laat spelers kiezen uit de drie kla en die ook in de competitieve modus zijn terug te vinden, te weten de Tactical Marine, Devastator en A ault. Ook zijn de verdiende perks van de competitieve modus in te zetten voor de coöperatieve spelervaring en telt de progre ie die spelers boeken in de coöp mee voor hun algehele multiplayer-rang. 

Exterminatus komt met twee scenario's: A ault on Hab Center Andreas en Escape from Kalkys Facility. Hier worden mogelijk in de toekomst nog extra scenario's aan toegevoegd via downloadbare content. Het spel ligt 9 september in de winkels voor zowel PC, Xbox 360 als PlayStation 3. Op dit moment is er al een demo te downloaden van de game.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou