Control komt naar next-gen consoles

Control komt naar next-gen consoles

Remedy's Control verschijnt op PlayStation 5 en Xbox Series X. Dat heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment bevestigd via Twitter.

Op Twitter deelde Remedy het nieuws over de next-gen versie van Control. De ontwikkelaar gaf daarbij geen verdere details; die volgen pas op een later moment.

Control verscheen vorig jaar al voor PlayStation 4, Xbox One en pc.De hoofdpersoon in Control is de nieuwe hoofddirecteur van een geheimzinnig bureau dat geïnfiltreerd is door iets buitenaards. Aan haar de taak om de macht weer in handen te krijgen. De game werd geprezen voor zijn unieke sfeer en de diverse telekinetische krachten die spelers kunnen gebruiken. Remedy ontwikkelde eerder onder andere Quantum Break en Alan Wake.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf! ik was al van plan deze aan te schaffen voor de one X, maar nu wacht ik liever even tot ik de Series X in huis heb. Ik ben benieuwd of deze onder smart delivery gaat vallen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Hopelijk draait hij daar wel fatsoenlijk :)

0
test

@Dylanbob Ze zullen waarschijnlijk er raytracing aan toevoegen, aangezien dat toch één van de speerpunten van de nieuwe consoles was, EN, de game al één van de beste NVIDIA RTX implementaties kent. Hoe dat wordt overgezet naar de AMD consoles weet ik daarentegen niet.

0

Aanbevolen voor jou