Valorant voor consoles wordt getest door Riot

Valorant voor consoles wordt getest door Riot

Riot Games is bezig met het testen van Valorant voor consoles. Dat maakte Executive Producer Anna Donlon bekend in een interview met Gamespot.

Valorant kwam dinsdag exclusief uit op pc, na een aantal maanden in bèta te zijn geweest. Veel fans vragen zich af of een consoleversie van de first-person shooter in de planning staat. In een recent interview met Gamespot vertelt Executive Producer Anna Donlon dat een consoleversie van Valorant getest wordt. De producer zegt dat het team “Heel enthousiast is om de potentie van Valorant te laten zien op consoles, maar dat de consoleversie alleen gaat uitkomen als het de competitieve integriteit van de game niet in de weg zit”.

Valorant kan worden omschreven als een mix van Counter-Strike en Overwatch. Net als bij Counter-Strike is de snelle actie cruciaal voor Valorant, wat mogelijk is met muis en toetsenbord. Vermoedelijk wordt nu onderzocht of de game met controllers nog steeds goed uit de verf komt.

Of Valorant voor PlayStation 4, Xbox One, Switch of juist de next-gen consoles zou moeten verschijnen, is niet bekendgemaakt. Lees hier onze Hands-On met de bèta van de game.

valorant

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Te zien aan de massale reacties hier is deze game bijzonder populair. :D

0

@TheChief ja zeker niet mijn ding zag veel streamers het spelen maar zag er nou niet bijzonder uit.

0
test

Valorant is net een paar dagen uit en heeft nu al minder viewers dan CSGO, die al meer dan 8 jaar uit is. Ik weet wel dat CS vooral wordt bekeken vanwege de toernooien en die heeft Valorant nog niet, maar ik had wel iets meer hype verwacht.

0
test

@chemicalscum ja ik had er ook veel meer van verwacht, kwam denk ik door de drops. Heb kort gekeken maar vond er weinig aan, had misschien langer moeten kijken?

0

Aanbevolen voor jou