ConcernedApe teaset nieuwe Stardew Valley-update

ConcernedApe teaset nieuwe Stardew Valley-update

Eric Barone, ook bekend als ConcernedApe, heeft een nieuwe update geteaset voor zijn game Stardew Valley. Hij deelde deze op zijn Twitter-account.

Versie 1.5 is al een tijdje in ontwikkeling, maar de ontwikkelaar heeft nu een kleine update gegeven over hoe de update ervoor staat. Volgens ConcernedApe moet er nog veel gebeuren, maar zijn er al een aantal belangrijke mijlpalen gehaald. De ontwikkelaar teaset ook wat de update inhoudt. Zo komt er nieuwe endgame-content samen met nog ‘veel meer andere dingen’. De tweet is hieronder te bekijken.

Wanneer de update uit gaat komen en wat de endgame-content precies gaat inhouden is nog niet bekend. Er bestaat een kans dat het met het personage Willy te maken heeft die in de afbeelding onder de tweet te zien is. Stardew Valley is nu uit op de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, smartphones en de PlayStation Vita.

Lees hier onze review over deze populaire indie game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iig een bananenboom in de nieuwe update.

0

De deur? Het is alweer een tijdje geleden dat ik het heb gespeeld, maar volgens mij was er voorheen alleen een ladder naar zijn kot waar je nooit in mocht komen.

0

Aanbevolen voor jou