Concept art Guerrilla-game 'Horizon' mogelijk gelekt | Gamer.nl

Concept art Guerrilla-game 'Horizon' mogelijk gelekt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens het Chinese forum heet de nieuwe game van de Nederlandse Sony-studio 'Horizon' en is het een rpg die zich afspeelt in een open wereld. Het hoofdpersonage is een vrouw met rood haar. De game zou in de herfst van 2015 op PlayStation 4 moeten verschijnen en is al drie jaar in ontwikkeling. Ook zou de game geschreven worden door John R. Gonzalez, die ook aan Fallout: New Vegas werkte.

De artwork grote mechanische gevaarten in natuurlijke omgevingen. Het is niet bekend hoe waarheidsgetrouw de geruchten op het Chinese forum zijn. Sony en Guerrilla Games hebben vooralsnog niets aangekondigd. 




Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou