Competitieve modus in Overwatch keert mogelijk in juni terug | Gamer.nl

Competitieve modus in Overwatch keert mogelijk in juni terug | Gamer.nl

Blizzard hoopt eind juni de competitieve modus in Overwatch terug te brengen. Dit vertelt game director Jeff Kaplan in een href="https://www.facebook.com/PlayOverwatch/videos/614129325411546/">video </a>waarin hij vragen over de game beantwoord.<br></p>

De competitieve modus is uit de game gehaald zodat de ontwikkelaars meer tijd hebben om deze te verbeteren. "Er is veel veranderd", zegt Kaplan. "De competitieve modus is op dit moment de focus van het Overwatch-team. Het is het allerbelangrijkst voor ons om dit toe te voegen aan de game. Spelers zien dat we hebben geprobeerd om het in de gesloten bèta toe te voegen en dat we een werkende versie hadden. De feedback die we zien was een beetje kritisch over sommige besli ingen die we hadden gemaakt, en dat hebben we ter harte genomen."

De eerste grote update voor Overwatch moet de modus herintroduceren. Een specifieke datum wil Kaplan nog niet noemen, maar hij hoopt eind juni de update te kunnen uitbrengen.

In de competitieve modus van Overwatch moeten spelers tegen elkaar strijden tot één van de teams genoeg rondes heeft gewonnen. De regels verschillen afhankelijk van welke spelmodus wordt gespeeld, zoals A ault, Escort of Control.

Overwatch is sinds vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De servers zijn gisteren al online gegaan.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou