Commandos 4 duikt op op profielpagina medewerker Pyro Studios | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vorig jaar verklaarde een medewerker van Pyro Studios tegenover Gamer.nl al dat de studio na het afronden van de filmgame Planet 51 bezig zou gaan met twee nieuwe projecten, waarvan één Commandos 4 zou zijn. Nadat dit door verschillende media werd opgepikt, ontkende Pyro Studios echter dat er iets dergelijks gezegd was en dat de game in ontwikkeling was.

Toentertijd gaf Pyro Studios aan dat de overstap naar een first person shooter met Commandos: Strike Force, de laatste Commandos-titel, een slechte keuze was. De nieuwste Commandos zou weer een ‘ouderwetse’ real time strategy-game moeten worden.

Cops

Naast de vermelding van Commandos 4 meldt de game designer ook dat hij momenteel meewerkt aan de projecten Gifted en Cops. De laatstgenoemde titel is al een flinke tijd geannuleerd (eind 2008), een jaar later lekten beelden uit van het project. Rondom het project Gifted is veel minder bekend; los van het bestaan en een niet-bijgewerkte website van een freelance 3D-artiest, valt er weinig omtrent de titel te ontdekken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou