Commandos 2 HD Remastered komt eind 2019

Commandos 2 HD Remastered komt eind 2019

Commandos 2 HD Remastered komt uit in het laatste kwartaal van 2019 voor pc, PS4, Switch, Xbox One en mobiele apparaten.

Commandos 2 is een strategisch spel die in 2001 voor het eerst verscheen. In het spel nemen spelers de leiding over een groep commando's, samen met verschillende geallieerde eenheden, terwijl ze achter vijandelijke linies sluipen. De bedoeling is om verschillende missies in de Tweede Wereldoorlog te voltooien en zo helpen de oorlogsinspanningen van de Duitsers te dwarsbomen.

Elke missie is een stealth-puzzel; zo zijn bijvoorbeeld vermommingen, afleidingen en moord nodig. Er zijn negen commando's met ieder hun eigen unieke talenten. De remaster zal de stijl van de originele versie behouden, waardoor de sfeer in de game behouden word. In de trailer die op 16 augustus is gepubliceerd is te zien hoe de game opgepoetst is.

Watch on YouTube
Commandos 2
Commandos 2
Commandos 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, veel gespeeld vroeger, is dt ook voor 1 gedaan? want dan heb ik die compleet gemist.

0
test

@loki82 Naar mijn weten en onderzoek is Commandos Behind Enemy Lines niet remastered, maar we kunnen gelukkig wel uitkijken naar deel 2!

0
test

Mooi dit! Zoveel gespeeld, de coop was ook altijd mooi; Samen aftellen en dan snel een x aantal handelingen doen om niet gezien te worden. Ga het zeker weer helemaal doorspelen.

0

Aanbevolen voor jou