Collector's Editions van Ubisoft-games bevatten geen fysieke Xbox-disc meer

Collector's Editions van Ubisoft-games bevatten geen fysieke Xbox-disc meer

De Collector's Editions van een aantal Ubisoft-games bevatten geen fysieke disc, maar een digitale code om in te lossen. Dat blijkt uit een bericht op href="https://support.ubisoft.com/nl-NL/News/000057205/Ubisoft-Store-Changes-to-Collector-s-Edition-pre-orders-for-Xbox">Ubisofts website</a>.

"Pre-orders voor Collector's Editions van Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 en Watch Dogs: Legion voor Xbox ontvangen een digitale sleutel om in te wisselen, in plaats van een fysieke disc", valt te lezen in een update. De PlayStation-versies krijgen wel gewoon nog een fysiek exemplaar van het spel.

Er wordt geen reden gegeven voor de wijziging voor Xbox-bezitters. Ubisoft verklaart aan Polygon dat de wijziging niet geldt voor de Noord-Amerikaanse markt, maar afgaande op de website van Ubisoft Support geldt het wel in Europa.

Watch Dogs: Legion staat gepland voor 29 oktober, Assassin's Creed Valhalla komt op 17 november uit en de releasedatum van Far Cry 6 staat op 18 februari 2021. Alle drie de games verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia. De Collector's Editions bevatten naast de game nog allerlei fysieke voorwerpen, zo komt Watch Dogs: Legion met een replica van een masker uit de game.

Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat vind ik echt jammer. Ik wil het altijd fysiek in de kast hebben staan

0
test

Valhalla flopt toch (gay Vikings) Watchdogs 3 flopt ook (wederom torenhoog SJW gehalte) Far Cry zal het relatief gezien nog vrij aardig gaan doen.

0
test

@JohnniePeters yep, ik support geen gay propaganda

0

@JohnniePeters watchdogs lijkt me echt helemaal niks, nooit wat gevonden. Valhalla kan ik nog wel waarderen, onlanga voor het eerst een assinscreed game geapeeld (odessy) wat opzich best okay was. Farcry doet me ook niks. Hopelijk flopt alles keihard overigens.

0
test

@Shinjite , ik vond Watchdogs 1 potentieel hebben, en kocht met verwachten versie 2. Wat een SJW-sof was dat zeg. Na een uur was ik er klaar mee. Zonde van het geld. Farcry is op zijn retour. Overigens is de hoofdrolspeler (Gus Fring van Breaking Bad) volgende de SJW-adepten "te zwart".

0

Aanbevolen voor jou