Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 februari op Switch

Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 februari op Switch

De cloudversies van de Kingdom Hearts-games komen op 10 februari uit op Switch.

Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Vorig jaar werd al aangekondigd dat de games via de cloud op de Nintendo Switch uit zouden komen, maar nu is ook de precieze releasedatum bekend.

Het gaat om Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Cloud Version en Kingdom Hearts 3 + Re Mind. De eerstgenoemde game gaat 39,99 dollar kosten, de andere twee 49,99 dollar per stuk. Prijzen in euro's zijn op moment van schrijven niet bekend. Ook komt er een pakket met daarin de drie games beschikbaar, genaamd Kingdom Hearts Integrum Masterpiece. Deze kost 89,99 dollar. Mensen kunnen de verzameling voor release met 20 procent korting reserveren.

Vanaf vandaag moeten er ook demoversies van de games beschikbaar zijn in de Switch eShop. Dat is ook een manier voor spelers om te ontdekken of hun internet stabiel genoeg is om de cloudgames af te spelen.

Square Enix heeft ook laten weten dat het bedrijf op 10 april een evenement houdt in Japan om het twintigste jubileumjaar van Kingdom Hearts te vieren. Dat omvat een miniconcert, een interview met de makers en "veel meer". Een video van het evenement wordt op een later moment online geplaatst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou