Close Quarters-DLC voor Battlefield 3 krijgt nieuwe spelmodus | Gamer.nl

Close Quarters-DLC voor Battlefield 3 krijgt nieuwe spelmodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rush is niet aanwezig in Close Quarters, omdat de maps in het pakket daarvoor te klein zijn. Geïnspireerd door de Domination-modus uit de originele Unreal Tournament, hebben de ontwikkelaars in plaats van Rush, Conquest Domination bedacht. Dice legt dit uit als een combinatie van de spelmodus Conquest en het spawnsysteem uit de Team Deathmatch-modus van Battlefield 3 is.

"Vooral het verdedigen van vlaggen wordt veel belangrijker en je krijgt nieuwe tactische lagen door de subtiele veranderingen die de modus biedt", legt lead designer Niklas Fegraeus uit. "Het doet denken aan de tactieken die ik tot in perfectie oefende in de dagen dat ik e-sports bedreef. Luister naar de voetstappen, schiet op de muur, gooi je granaat, dek allebei een eigen hoek en communiceer voortdurend."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou