'Climax Studios werkte aan Legacy of Kain voor PS4' | Gamer.nl

'Climax Studios werkte aan Legacy of Kain voor PS4' | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Het geannuleerde project, Legacy of Kain: Dead Sun, zou zich ver na de gebeurteni en uit de vorige Legacy of Kain-titels afspelen en om een nieuw hoofdpersonage draaien. Een nieuw vampierras genaamd de Saradin kan op elk moment van dimensie wi elen. Eén van deze vampieren, Gein, bijt een mens genaamd Asher. Asher's ziel komt per ongeluk in Geins lichaam terecht, waardoor hij met zijn nieuwe krachten naar een oplo ing moet zoeken.

De game richtte zich erg op een cinematisch verhaal, maar had naast actievolle gameplay en grote eindbazen ook puzzels. Dead Sun zou eerst naar Xbox 360 en PlayStation 3 komen, maar de ontwikkeling verschoof gedurende het project naar de PlayStation 4. De game werd geannuleerd omdat Square Enix niet verwachtte dat het de gewenste verkoopcijfers zou kunnen behalen.

Dead Sun had zowel een singleplayer- als een multiplayermodus. De multiplayer is volgens de bronnen inmiddels omgevormd tot 'Nosgoth', een project dat Square Enix deze maand bevestigde. De game moet zich volledig op (online) multiplayer richten, maar speelt zich wel af in het Legacy of Kain-universum. Volgens de bronnen die Mama Robotnik heeft gesproken, gebruikt de multiplayergame a ets van Dead Sun en biedt het third-person gevechten met verschillende wapens zoals kruisbogen.

Verder liet Mama Robotnik weten dat er nog negen andere geannuleerde Legacy of Kain-titels in ontwikkeling waren gedurende het bestaan van de franchise. Meer informatie en artwork over deze games zijn te vinden in het NeoGAF-topic.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou