Civilization 3 krijgt na 14 jaar Steam-ondersteuning | Gamer.nl

Civilization 3 krijgt na 14 jaar Steam-ondersteuning | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Met de update is de Direct IP-optie is verwijderd; verder is het spel hetzelfde gebleven. Ook save-data blijft gewoon werken. Spelers die de fysieke versie van de game hebben gekocht, kunnen een support request indienen om de update te onvangen.

Civilization III werd in 2001 uitgebracht door Firaxis Games. Het is opvallend dat de game zo lang na de lancering nog een update krijgt.

In Civilization III kunnen spelers een beschaving leiden van 4.000 voor Christus tot iets voorbij de moderne tijd. Om alles in goede banen te leiden moeten spelers wegen aanleggen, militairen trainen, technologieën onderzoeken en nog veel meer. Het is de kunst om een beschaving een evenwichtige groei door te laten maken: exce en leiden vaak tot de ondergang van een imperium.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou