Civilization 3 is tot en met morgen gratis verkrijgbaar | Gamer.nl

Civilization 3 is tot en met morgen gratis verkrijgbaar | Gamer.nl

Civilization 3 is tot en met morgen gratis te downloaden via de Humble Store.

De game lanceerde bijna zestien jaar geleden en is verkrijgbaar voor pc. Op de Humble Store is de game nu gratis te verkrijgbaar, tot 21 oktober 17:00.

De turn-based strategiegame is vervolgens te downloaden via Steam, waardoor een account is vereist om van de aanbieding te kunnen profiteren. Op Steam zelfs kost de game vooralsnog 4,99 euro.

Vorig jaar namen we een kijkje naar de geschiedenis van Civilization. Lees hier het eerste deel en hier het tweede deel. Over het derde deel schreef Wilbert:

"De basis van een beschaving opbouwen en ontwikkelen blijft vertrouwd in Civilization 3. De volkeren krijgen meer een eigen smoel dankzij de sterke unieke eenheden, zoals de Duitse Panzer of de Egyptische strijdwagen, net als unieke bonu en voor elk volk. Nieuw voor Civ is het concept van cultuur, waardoor de game een nieuwe geweldloze manier biedt om te winnen. Door cultuurpunten te verdienen, groeien de landsgrenzen van je beschaving – vergelijkbaar met de grenzen van Alpha Centauri. Als je cultuur sterk genoeg is, kun je zelfs andermans steden bij jou aan laten sluiten."

Civilization 3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou