'Cijfers Duke Nukem Forever niet erg relevant' | Gamer.nl

'Cijfers Duke Nukem Forever niet erg relevant' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik heb het spel gespeeld en gelukkig is het goed; het is echt tof. Je zult verschillende scores zien, maar het zou me verbazen als er zevens vallen. Mi chien zie je zelfs een paar tienen. Dat zal ongeveer de radius zijn", denkt Pitchford. "Maar het maakt niet echt uit. Zolang het ergens daartu en ligt zal het niet van invloed zijn op de resultaten waar wij aan denken."

"Wat voor ons belangrijk is, is of de speler zich vermaakt of niet. Hoe de ervaring ons aan de glorieuze tijd van Duke Nukem herinnert. Hoe mensen die het niet kennen het spel leren kennen en wat het ons leert over de volgende ervaring die we willen."

Duke Nukem Forever

In Duke Nukem Forever neemt de grofgebekte machoman Duke Nukem het, net zoals in de vorige game, op tegen hordes aan buitenaardse wezens om de aarde en zijn mooie vrouwen te redden. Na een lange ontwikkelperiode van meer dan dertien jaar komt Duke Nukem Forever op 6 mei 2011 uit op PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou