Chrono Trigger-componist maakt muziek voor Edge of Eternity | Gamer.nl

Chrono Trigger-componist maakt muziek voor Edge of Eternity | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Yasunori Mitsuda is één van de bekendste gamecomponisten van Japan. Hij heeft gewerkt aan muziek in games als Chrono Trigger, Xenogears, Chrono Cro , Xenosaga, Soul Sacrifice en Kid Icarus: Uprising.

Mitsuda zegt niet te kunnen wachten om aan het project te beginnen. Hij heeft er vertrouwen in dat het project een succes gaat worden door de samenwerking tu en Franse en Japanse ontwikkelaars.

Edge of Eternity is een Japanse role playing game en is gefinancierd via Kickstarter. De game speelt zich af in een wereld met futuristische en middeleeuwse elementen. De wereld Heryon begeeft zich aan de grens van oorlog: aliens zijn de Heryon binnengevallen en dreigen alles te veroveren. Het is aan de speler om zich tegen de invasie te verzetten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou