Chinese kinderen mogen maar anderhalf uur per werkdag gamen

Chinese kinderen mogen maar anderhalf uur per werkdag gamen

De Chinese overheid heeft nieuwe regels omtrent gaming opgesteld. Zo mogen mensen onder achttien jaar maximaal anderhalf uur per werkdag gamen.

Tijdens weekenden en nationale feestdagen mag er drie uur per dag gegamed worden. Hiermee wil de overheid voorkomen dat kinderen verslaafd raken aan het spelen van spellen.

Zowel doordeweeks als in het weekend mag er door jongeren niet buiten acht uur sochtends en tien uur 's avonds gegamed worden. Tot slot mag er door mensen onder de 18, afhankelijk van de leeftijd, maar 200 tot 400 yuan - zo'n 26 tot 52 euro - per maand uitgegeven worden aan spellen.

Om deze regels te bewerkstelligen, moeten spelers zich in het land registreren met hun echte naam wanneer ze online games spelen. Ontwikkelaars en uitgevers zijn echter verantwoordelijk voor het naleven van de regels - breken jongere spelers deze regels, dan krijgen bedrijven waarschuwingen, gevolgd door het intrekken van hun licentie om het spel op de Chinese markt speelbaar te houden.

China kan echter niet in de gaten houden wanneer offline games gespeeld worden. Daarnaast is het ook mogelijk dat kinderen bijvoorbeeld de account van hun ouders gebruiken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blizzard zal hier niet blij mee zijn *Evil chuckle*

0
test

Ik zie een grote toekomst voor vpn diensten

0

Aanbevolen voor jou