[check]Nvidia levert wellicht niet de grafische processor voor Nintendo's 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder werd gemeld dat de 3DS van Nintendo mogelijk een grafische proce or van Nvidia zou bevatten, genaamd de Tegra. Volgens bronnen van Digital Foundry krijgt de nieuwe handheld echter een design dat "totaal afwijkt van de Nvidia Tegra". Ook website IGN meldt dat "verschillende ontwikkelaars" dezelfde informatie hebben gegeven. Nintendo zou voor een Japanse partner hebben gekozen om de grafische proce or voor de 3DS te leveren.

Nintendo CTR

Ook doen de bronnen melding van de codenaam Nintendo CTR, een naam die wordt aangehouden voor de ontwikkeling van de Nintendo 3DS. Een foto waarop het moederbord van de 3DS te zien zou zijn, zou volgens de bronnen een vroege versie zijn van het moederbord wat in de uiteindelijke versie van de handheld wordt gebruikt. Het moederbord wijst erop dat de 3DS een widescreen stereoscopische driedimensionale display heeft waarvoor men geen 3D-bril nodig heeft. Naast de mogelijkheid om 3D beelden te bekijken, kan men ook gewoon content in 2D bekijken. De foto van het moederbord zou eigenlijk pas moeten zijn vrijgegeven na release van de 3DS, maar is te vroeg openbaar gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou