[check]Blur multiplayer demo krijgt nog een update voordat hij sluit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update verhoogt de levelcap naar vijftien en zorgt ervoor dat A-kla e auto's ook in standaard playlists te gebruiken zijn. Er zijn nieuwe tracks toegevoegd aan de supercars playlist, zo zijn er races in Tokio en Amboy mogelijk. De banen bevatten nu willekeurige power-ups waar deze eerst op vaste plaatsen te vinden waren op de baan. Daarnaast krijgen spelers dubbele experience, zodat ze makkelijker tot level vijftien geraken.

Blur is een racegame waarin het realistische en het arcade gedeelte elkaar in het midden ontmoeten. Het spel kreeg al snel het label Mario Kart voor volwa enen opgeplakt. In het spel strijden de spelers om de eerste plaats, zo zijn er verschillende power-ups toegevoegd. Een shunt is een hittezoekend projectiel, terwijl een mijn achter de auto te plaatsen is en een hindernis op de baan veroorzaakt. Blur is op 28 mei te verkrijgen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou