Update: Celeste-dlc met nieuwe levels is nu speelbaar

Update: Celeste-dlc met nieuwe levels is nu speelbaar

Vandaag is de gratis uitbreiding voor Celeste verschenen, genaamd Chapter 9: Farewell.

De langverwachte uitbreiding kan door iedereen die de game heeft gedownload worden op PlayStation 4, Switch, Xbox One en pc en bevat 100 nieuwe levels. Elk 'scherm' in de game wordt als level gerekend.

De levels krijgen geen B- of C-sides, in tegenstelling tot de levels in de hoofdgame. Ook wordt er 40 minuten aan nieuwe muziek van Lena Raine toegevoegd. De gratis uitbreiding werd begin 2019 al aangekondigd om te vieren dat er een half miljoen exemplaren van de indiegame verkocht waren.

Celeste is een uitdagende 2D-platformer van Matt Makes Games, dat daarnaast een emotioneel en subtiel verhaal biedt. Die studio bestaat inmiddels niet meer. het Celeste-team gaat nu door het leven als Extremely OK Games. De ontwikkeling van een nieuwe game, met de codenaam EXOK1, is inmiddels begonnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kunnen jullie de bron geven waarin staat om hoeveel levels dit gaat? Ik vind namelijk andere nieuwsberichten die het nog steeds hebben over 100+ levels. Niet 800.

0
test

@warcryptic Brainfart! Je hebt helemaal gelijk.

0
test

@MichelMusters Ergens hoopte ik heel erg dat dit waar was. Dat zou betekenen dat de DLC ongeveer net zoveel schermen / levels zou hebben gehad als het originele spel.

0
test

Afgelopen week deze game gratis mogen downloaden, ik had geen idee dat die game zo groot was. Groot wordt dus nog groter :)

0

Aanbevolen voor jou