CD Projekt Red: 'We laten hebzucht over aan anderen' | Gamer.nl

CD Projekt Red: 'We laten hebzucht over aan anderen' | Gamer.nl

The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red is van plan er voor te zorgen dat alle belangrijke content al meteen beschikbaar is in hun aankomende game Cyberpunk 2077: "We laten hebzucht over aan anderen."

Mede-CEO Adam Kicinski gaf in een eerder interview aan dat hij "Cyberpunk commercieel gezien meer significant" wil maken. "Online is erg nodig of in ieder geval aan te raden als je succes op de lange termijn hebt."


Deze opmerkingen schoten in het verkeerde keelgat bij fans. Men vroeg zich af of een multiplayer af zou doen aan de sterke singleplayerervaringen waar de ontwikkelaar bekend om staat en of microtransacties daarnaast ook hun intrede zouden doen.

CD Projekt Red reageerde via Twitter op de zorgen van mensen. "Geen zorgen. Als je aan Cyberpunk 2077 denkt, denk dan aan The Witcher 3 - een singleplayer in een gigantische open wereld, een verhaalgedreven rpg. Geen verborgen obstakels, je krijgt waar je voor betaalt - geen onzin, gewoon eerlijke gaming zoals Wild Hunt. We laten hebzucht aan anderen over."

Cyberpunk 2077 heeft nog geen releasedatum. De game is al jaren in ontwikkeling.

Na het analyseren van de beschikbare informatie kwamen we laatst tot de conclusie dat we eigenlijk al best een goed beeld hebben van de schijnbaar gigantische rpg. Lees daarom ook 'Wat we al weten van Cyberpunk 2077'.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou