CD Projekt Red geeft na release pas info over Cyberpunk 2077-dlc

CD Projekt Red geeft na release pas info over Cyberpunk 2077-dlc

CD Projekt Red heeft aangekondigd na de release van Cyberpunk 2077 pas informatie te verstrekken over aankomende uitbreidingen en dlc.

Het was voorheen de bedoeling dat nog voor de lancering van de langverwachte openwereldgame er informatie over de dlc zou verschijnen. VideoGamesChronicle claimt dat CEO Adam Kiciński tijdens een gesprek met investeerders heeft gemeld dat het na het meest recente uitstel van de game is verschoven tot na de lancering. Wanneer precies is niet bekend. Ook de seizoenspas moet pas na release van de game verschijnen.

Eerder gaf CD Projekt Red al aan dat de downloadbare content voor Cyberpunk 2077 van minstens dezelfde grootte als die van The Witcher 3 moet worden. Die game kreeg twee forse uitbreidingen met tientallen uren aan nieuwe gameplay, alsmede zestien kleine downloadbare pakketten.

CD Projekt Red liet begin dit jaar al weten dat de multiplayermodus van Cyberpunk 2077 niet voor 2022 uitkomt. Kiciński werd gevraagd of dat nog steeds het geplande releasejaar is, waarop hij antwoordde dat er nog geen officiële datum bekend is. Wel liet hij weten dat hij in het eerste kwartaal van volgend jaar meer info over de multiplayer (en mogelijk andere nieuwe games) wil geven. Hij benadrukt dat de multiplayer van Cyberpunk 2077 niet als onderdeel van de game, maar als een losstaande 'triple-A'-game gezien moet worden.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die zien we dan wel verschijnen rond de kerst in 2022 :)

0
test

Slim, gezien wat voor een shit-storm dat gaf bij Spider-Man

0

Aanbevolen voor jou