CD Projekt Red brengt online Cyberpunk-game niet los uit

CD Projekt Red brengt online Cyberpunk-game niet los uit

CD Projekt Red heeft aangekondigd de onlinemodus voor Cyberpunk 2077 niet meer los uit te brengen.

Vorig jaar liet het bedrijf weten dat het tweede grote project dat op de planning staat een multiplayermodus voor Cyberpunk 2077 betreft, die wordt beschouwd als een 'op zichzelf staand product' in dezelfde wereld. 

Nu blijkt dat de modus als gevolg van een strategiewijziging niet los verschijnt. 

"Eerder hintten we ernaar dat onze volgende triple-A-release een multiplayer-Cyberpunkgame wordt, maar dat heroverwegen we nu", vertelt CEO Adam Kiciński. "Dankzij onze meer systematische en behendige aanpak richten we ons op onlinecomponenten naar al onze franchises brengen, in plaats van één grote online ervaring of game maken."

In een videoconferentie legt Kiciński verder uit dat de ontwikkelaar zich nu richt op online-elementen als aanvulling op singlepayergames, in plaats van ze te behandelen als een primaire productie. 

Momenteel werkt CD Projekt Red aan patches en uitbreidingen voor Cyberpunk 2077 en een next-gen upgrade voor The Witcher 3. Vanaf 2022 zegt het bedrijf gelijktijdig games in beide franchises te gaan ontwikkelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang als ik de singleplayer kan spelen zonder verplicht online te gaan mogen ze doen wat ze willen voor de gamers die graag multiplayer willen spelen.

0

Aanbevolen voor jou