CBS Films maakt film van Deus Ex: Human Revolution | Gamer.nl

CBS Films maakt film van Deus Ex: Human Revolution | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

"De miljoenen fans die de Deus Ex-games al meer dan een decennium lang spelen, kunnen je vertellen dat deze je in een stimulerend en relevant universum plaatsen", aldus Phil Rogers, CEO van Square Enix Europe. "We geloven in het bouwen van sterke banden met bedrijven, dus we vinden het geweldig om met CBS-films aan de verfilming te kunnen werken."

Roy Lee, de producer van The Departed, en Adrian Askarieh, die al eerder heeft samengewerkt met Eidos en Square Enix, worden de producers van de film.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou