Cate Blanchett bevestigd voor Borderlands-film

Cate Blanchett bevestigd voor Borderlands-film

Regisseur Eli Roth heeft bevestigd dat actrice Cate Blanchett de rol speelt van Lilith in de aankomende film gebaseerd op de Borderlands-franchise.

Dat meldt hij aan Variety. "Ik heb zoveel geluk dat ik de geweldige Cate Blanchett kan laten schitteren in Borderlands. We hebben al een geweldige samenwerking gehad in The House With a Clock in Its Walls, en ik geloof dat er niets is wat ze niet kan doen. Van drama en comedy tot actie, Cate laat alles zingen. Met haar werken is de droom van elke regisseur en ik voel me zo bevoorrecht dat ik dat weer met haar kan doen, maar nu op een grotere schaal."

Begin deze maand bracht Variety al het bericht dat Blanchett in de film zou spelen, maar het was toen nog niet officieel bevestigd. Blancett is onder andere bekend van films als Thor: Ragnarok, The Aviator en de The Lord of the Rings-trilogie.

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. Vorig jaar werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. De film wordt zoals gezegd geregisseerd door Eli Roth, bekend van zijn regie van Hostel en Cabin Fever en zijn acteerwerk in Inglourious Basterds. Ook Gearbox' Randy Pitchford zou nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de film.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Een film van borderlands ik heb echt geen flauw idee wat ik hier van moet verwachten!!

0

Ik denk over de top en domme grappen.

0

Aanbevolen voor jou