SoulCalibur 6 introduceert Cassandra als speelbaar personage

SoulCalibur 6 introduceert Cassandra als speelbaar personage

Cassandra, een oude bekende in de SoulCalibur-franchise, is vanaf vandaag beschikbaar als DLC. Hiermee komt tevens de eerste season pass van SoulCalibur 6 ten einde.

Cassandra is het laatste personage dat toegevoegd wordt in de eerste season pass in SoulCalibur 6. Hiermee komt die season pass tevens ten einde. De dame maakt al sinds het vierde deel onderdeel uit van de fighting-franchise.

Eerder konden spelers bijvoorbeeld ook al aan de slag met 2B uit Nier Automata. Voor de tweede season pass is al zeker dat Haohmaru uit de Samurai Showdown-games een opwachting gaat maken. Waarschijnlijk is hij het enige ‘gastpersonage’ dat in de eerstvolgende DLC beschikbaar wordt. Bij lancering zat Geralt uit The Witcher al in de game.

De SoulCalibur-franchise staat bekend om gastpersonages. Zo had de GameCube-versie van SoulCalibur 2 Link als speelbaar personage, zat Spawn in de Playstation-versie van diezelfde game en doken in SoulCalibur 4 Darth Vader en Yoda op.

Check hier de trailer waarin je Cassandra in actie ziet met haar schild en zwaard.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Spawn was exclusief in de xbox versie van soul calibur II ... NOOBS~! heihatchi in de ps2 versie en link en de gamecube versie.

0
test

@casualkiller Oh oh oh gamer.nl doet z'n huiswerk weer eens niet goed en komt weer met zo'n halve waarheid. JIj hebt helemaal gelijk. En als we dan over de guest characters praten, sla dan ook niet Ezio Auditore uit Assassin's creed over in Soul Calibur 5. En Kratos uit God of War in soul calibur: Broken Destiny op de PSP

0

@darkmanwls En Lloyd Irving van Tales of Symphonia in SC:Legends.. En Yoda, Darth Vader en The Apprentice van Star Wars in SC:4.. En KOS-MOS in SC:3.. Natuurlijk moet Gamer.nl Devil Jin ook niet vergeten in SC:5. En als ze dan toch bezig zijn, alle guest characters die oorspronkelijk gepland waren, maar toch gescrapt zoals Bayonetta en Dante. Karig hoor Gamer, dat jullie je artikelen niet onnodig lang maken! Verder heeft Casualkiller wel gelijk natuurlijk.

0
test

@casualkiller verder was darth vader playstation en yoda xbox :)

0

Aanbevolen voor jou