Carnage komt naar Marvel Ultimate Alliance 2 als DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een datum en prijs zijn nog niet bekendgemaakt door uitgever Activision.

Door middel van een poll op het officiële Marvel Ultimate Alliance 2-forum hebben fans vijf personages gekozen zij graag als downloadbare content zouden zien. Carnage was één van de winnaars en komt binnenkort als eerste downloadbare personage naar de consoles. De overige winnaars waren Cable, Emma Frost, Rogue en Angel, maar het is aan de ontwikkelaar of deze vier personages ook daadwerkelijk beschikbaar komen. De overige personages worden in de nabije toekomst één-voor-één onthuld.

Carnage

Carnage is ontstaan uit het samengaan van seriemoordenaar Cletus Kasady en een nakomeling van Venom, de buitenaardse symbioot uit het Spider-Man-universum. Zijn fysieke kracht is groter dan die van Spider-Man en Venom gecombineerd. Net als Venom is Carnage kwetsbaar voor intense geluiden en extreme hitte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou