Carmageddon-levels en -wagen nu onderdeel van Wreckfest

Carmageddon-levels en -wagen nu onderdeel van Wreckfest

Omgevingen en een wagen uit de klassieke Carmageddon-games zijn aan Wreckfest toegevoegd.

De content is geheel gratis voor Wreckfest-spelers. In de game is nu het Carmageddon Tournament beschikbaar met daarin twee gebieden uit Carmageddon-games: Bleack City en Death Canyon.

Spelers moeten proberen zoveel mogelijk punten binnen te halen door computergestuurde wagens te rammen en zombies aan te rijden. Verder zijn er diverse races om aan mee te doen. Daarmee speelt men de Eagle R-wagen uit Carmageddon: Max Damage vrij.

Carmageddon is een klassieke gamereeks waarvan het eerste deel in de jaren 90 uitkwam. Vooral rondom dat eerste spel hing veel controverse, omdat spelers daarin gemotiveerd werden voetgangers te rammen met hun wagen. In diverse landen en in de vervolgdelen werden de voetgangers vervangen door zombies.

Wreckfest is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice. Had eerder een ode aan destruction derby verwacht..(hoewel.. de hele game is allicht een ode aan die game) maar grappig dat ze deze klassieker er bij pakken. Ik ga hem zeker spelen, altijd in voor een goed portie 90's nostalgia.

0

Oeh! Dat is wel heel vet. Carmageddon was (nog steeds wel) een toffe game en Carmageddon Max Damage was een toffe comeback. Maar meer Carmageddon is altijd goed. Nu ben ik heel geneigd Wreckfest te gaan kopen.

0

Aanbevolen voor jou