Capture the Flag toch weer speelbaar in pc-versie Titanfall | Gamer.nl

Capture the Flag toch weer speelbaar in pc-versie Titanfall | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Vorige week kondigde Respawn aan de modi Capture the Flag en Pilot Hunter uit de speellijsten van de pc-versie van Titanfall te halen. Alleen in privéwedstrijden konden de modi nog gespeeld worden. Dit zou zijn gedaan omdat minder dan één procent van de spelers Capture the Flag speelde, wat voor lange wachttijden in de lobby zorgde. 

Respawn laat nu weten dat het beseft dat veel spelers deze verandering niet in dank af hebben genomen en dat Capture the Flag per direct weer speelbaar is. Als oplo ing draagt Respawn nu aan dat het in multiplayerpotjes ook naar spelers gaat zoeken van nabij gelegen continenten. "Dit levert mogelijk een hogere ping op dan dat je gewend bent, maar het is beter om te kunnen spelen dan helemaal niet te spelen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou