Capcom updatet lijst met bestverkochte games

Capcom updatet lijst met bestverkochte games

Capcom heeft de lijst met zijn bestverkochte games weer van een update voorzien.

Na de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers geeft de Japanse uitgever zijn lijst met games die meer dan een miljoen keer zijn verkocht traditiegetrouw een update. Dat is ook nu weer gebeurd. 

Monster Hunter World staat zoals de afgelopen kwartalen nog altijd op de eerste plek met 16,8 miljoen verkochte exemplaren. De vier games die daar op volgen zijn allemaal onderdeel van de Resident Evil-franchise. Bekijk de top tien hieronder.

Monster Hunter World: 16,8 miljoen
Resident Evil 7 Biohazard: 8,5 miljoen
Resident Evil 2: 7,8 miljoen
Resident Evil 5: 7,8 miljoen
Resident Evil 6: 7,7 miljoen
Monster Hunter World: Iceborne 7,2 miljoen
Street Fighter 2: 6,3 miljoen
Street Fighter: 5,2 miljoen
Resident Evil 2: 4,96 miljoen
Monster Hunter Freedom 3: 4,9 miljoen

De complete lijst is hier te vinden.

Monster Hunter World

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

mooi op te zien dat de re3 remake niet erg hoog scoort, hopelijk is dat een goede les voor ze. Hadden ze dat spel dezelfde behandeling gegeven als Re2 dan had dit verwacht ik stukken hoger gelegen, er ontbreken complete stukken uit de remake wat ook de replay waarde bijzonder laag maakt, nemesis verscheen alleen op gescripte momenten in tegenstelling tot deel 2. Het is niet gemaakt door het A team en dat is gebleken. Erg jammer en een gemiste kans!

0
test

Ik vind het vooral jammer dat de revelations reeks zo laag op de lijst staat. Vind zelf de raid mode geweldig en hoop nog steeds op een 3e deel van de spin-off serie. Meer dan 500 uur in deel 1 en misschien wel het dubbele in deel 2. Waarschijnlijk worden de cijfers van deel 1 wel wat gemaskeerd door piraterij omdat hij eerst exclusive op de DS is uitgekomen. Ben zelf meer fan van deel 2, 4, 5 en 6 dan van 7, maar zal wel een smaak kwestie zijn.

0

Aanbevolen voor jou