Capcom stelt grote titels uit tot na 1 april 2010 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit blijkt uit een herzien financieel document van het bedrijf, meldt website Kotaku.De reden dat Capcom haar titels uitstelt is het vermijden van concurrentie met grote releases van andere bedrijven in Capcom's laatste fiscale kwartaal. Op deze manier wil het bedrijf de waarde van de titels behouden en daarnaast de huidige lijst van grote titels beter spreiden over het komende fiscale jaar, dat begint op 1 april 2010 en loopt tot 31 maart 2011.

Street Fighter als eerste

Wat de nieuwe releasedata gaat worden van de eerder genoemde titels is nog niet bekendgemaakt, maar volgens geruchten zal het Japanse gamesmagazine Famitsu deze week bevestigen dat Super Street Fighter IV als eerste titel zal verschijnen op 1 april. Of dit om een wereldwijde release gaat of alleen om de Japanse wordt niet vermeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou