Nieuws
Resident Evil 3

Capcom onthult demo en gameplay-details Resident Evil 3

Spelers kunnen binnenkort met de game aan de slag

Geschreven door Jacco Peek op
In een tweet geeft Capcom aan dat er een demo voor de Resident Evil 3-remake onderweg is. Ook zijn verschillende gameplay-details onthuld in speelsessies met de game.

Capcom vertelt los van onderstaande tweet weinig over de demo, maar belooft in de 'nabije toekomst' meer erover te delen. De demo van Resident Evil 2 verscheen vorig jaar een halve maand voordat de game uitkwam en gaf spelers dertig minuten om deze te doorlopen.

Daarnaast blijkt uit verschillende speelsessies dat Racoon City uit het orgineel flink is uitgebreid met nieuwe locaties. Zo zijn er nieuwe winkels, is er een groter metrostation en is een nieuw riool toegevoegd. In plaats van een mes als extra verdediging in te kunnen zetten, moeten spelers nu een ontwijkmanoeuvre onder de knie krijgen om te ontsnappen aan zombies. Protagonist Jill Valentine beschikt ook over een perfect dodge, die spelers de kans geeft om in slow-motion terug toe slaan.

Daarnaast zijn er vallen waar spelers zombies en het monster Nemesis in kunnen lokken, die gedurende de game op Jill jaagt. Nemesis laat ook bruikbare spullen vallen wanneer hij tijdelijk is verslagen en kunnen spelers een Assist Mode aanzetten om gemakkelijker door de game heen te komen.

Resident Evil 3 verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Resident Evil 3

Dit artikel delen:

Lees meer

Batman: The Enemy Within onderdeel van Games With Gold maart De beste manier om je back-up te beveiligen
1

Reacties op: Capcom onthult demo en gameplay-details Resident Evil 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Mysterygu3st

    • 26 februari 2020 09:58
    Bring it on !!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.