Capcom hoopt tien miljoen stuks te verkopen van Resident Evil 7 | Gamer.nl

Capcom hoopt tien miljoen stuks te verkopen van Resident Evil 7 | Gamer.nl

Capcom hoopt uiteindelijk tien miljoen stuks te kunnen verkopen van Resident Evil 7.

Dit maakte de uitgever bekend tijdens een vragenronde met investeerders. Een investeerder vroeg naar de huidige verkoopcijfers van Resident Evil 7, waarna Capcom liet weten dat er 3,5 miljoen exemplaren verscheept zijn. Volgens Capcom is dit een goede start aangezien de game tegen het eind van het fiscaal jaar 2017 uitkwam.

Volgens Capcom blijven de verkoopcijfers gestaag groeien en worden Resident Evil 4, 5 en 6 als voorbeeld genoemd voor games die sinds de lancering tu en 7.5 en tien miljoen stuks hebben verkocht. Capcom baseert zijn verwachtingen op de verkoopcijfers van die games. Deze andere titels zijn overigens later opnieuw uitgebracht als remasters. Vooral Resident Evil 4 heeft veel verschillende releases gekregen. De vierde game is uiteindelijk op GameCube, PlayStation 2, pc, Wii, Zeebo, iOS, PlayStation 3, Xbox 360, Android, PlayStation 4 en Xbox One verschenen.

Resident Evil 7 is op dit moment beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows en kan volledig gespeeld worden met PlayStation VR.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou