Capcom-games niet speelbaar voor publiek op GamesCom | Gamer.nl

Capcom-games niet speelbaar voor publiek op GamesCom | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Capcom geeft op zijn officiële website aan dat het niet tactisch zou zijn om Dead Rising 2 op de GamesCom-beurs te promoten, terwijl het nog maar de vraag is of het spel überhaupt in Duitsland uitgebracht mag worden. Eerder werd de eerste Dead Rising namelijk al verboden in het land. 

Naast Dead Rising 2 was de uitgever aanvankelijk van plan om ook Sengoku Basara Samurai Heroes te laten zien, maar Capcom gaf aan dat het niet voor slechts één titel op het publiekelijke gedeelte van de beurs gaat staan. Capcom heeft weliswaar nog een aantal andere titels in ontwikkeling, waaronder Marvel Vs. Capcom 3, maar gaf aan dat deze spellen nog in een te vroeg stadium zijn om aan het publiek te tonen. Dead Rising 2 staat gepland voor 1 oktober dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou