Capcom en Level-5 werken samen aan nieuw project | Gamer.nl

Capcom en Level-5 werken samen aan nieuw project | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Inafune nam hiervoor contact op met de CEO van Level-5, Akihiro Hino, om hem te vragen of hij intere e had in een dergelijke samenwerking. "Op dit moment werken we met beide onze teams aan een aantal intere ante dingen. Hino mag dan wel jonger zijn, ik heb wel respect voor hem. Ik wilde kijken of ik met hem kon samenwerken, dus nam ik contact op", aldus Inafune.

"Wat ik het meest respecteer aan hem is zijn werkwijze. Voordat ik hem ontmoette dacht ik altijd dat ik de hardste werker van de hele game-industrie was. Maar na ozne samenwerking besefte ik me dat ik waarschijnlijk niet de nummer één ben", zo stelt Inafune vervolgens.

Level-5 werkt momenteel onder meer aan Ni No Kuni voor de Nintendo DS en PlayStation 3, een samenwerking tu en de ontwikkelaar en de animatiestudio Ghibli.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou