Capcom Arcade Stadium komt op 25 mei naar pc, PS4 en Xbox One

Capcom Arcade Stadium komt op 25 mei naar pc, PS4 en Xbox One

Het lijkt er op dat de pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versies van Capcom Arcade Stadion op 25 mei verschijnen.

Dat valt te lezen in de Microsoft Store. De collectie verscheen begin dit jaar al op Nintendo Switch en het was al bekend dat het naar andere platforms zou komen, maar nu is dus ook een datum bekend.

Deze collectie bevat 32 klassieke arcadegames van Capcom. Spoel games terug, pas de snelheid en moeilijkheidsgraad van games aan en kies uit verschillende weergaveopties om het nostalgische gevoel op te rakelen.

Spelers kunnen 1943 - The Battle of Midway gratis downloaden. Vervolgens kunnen diverse gamepakketten aangeschaft worden. Zo is er een pakket met onder andere Ghouls 'n Ghosts, 1942, Legendary Wings en Bionic Commando. De games bevatten daarnaast een lokale coöperatieve stand.

Onderstaande video is van de Switch-versie van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zal wel prijzig zijn, en het is vaak dezelfde Collectie sinds de release van alle welbekende handhelds. En vind de collectie eigenlijk nogal slecht. Dus nee deze hou ik liever ver uit mijn buurt.

0
test

tja, crap. Had liever gewoon 1 collectie met alles erin gehad dan alles weer los te moeten kopen... aan de andere kant, de eerste keer dat ProGear op consoles uitkomt.. das toch wel een must buy voor mij.

0

Aanbevolen voor jou