Call of Duty: Warzone meteen beschikbaar op PS5 en Series X bij lancering

Call of Duty: Warzone meteen beschikbaar op PS5 en Series X bij lancering

Warzone, de battle royale-shooter binnen de Call of Duty-franchise, komt meteen wanneer PlayStation 5 en Xbox Series X lanceren op die platforms beschikbaar.

Dat laat Taylor Kurosaki, de narrative director van Infinity Ward, weten in een interview met Gamergen. Aangezien beide consoles voor de feestdagen eind dit jaar in de winkels moeten liggen, zal Warzone dan dus ook voor PS5 en Series X beschikbaar zijn.

Volgens Kurosaki heeft het team achter Warzone plannen voor jarenlange ondersteuning. Warzone is, zo claimt hij, de lijn die de verschillende subfranchises binnen Call of Duty verbindt.

De battle royale-shooter is een losstaand product en dus geen modus van de meest recente game in de reeks, Call of Duty: Modern Warfare. De free-to-play shooter heeft inmiddels al meer dan vijftig miljoen spelers.

Infinity Ward blijft bezig met het ondersteunen van Warzone en Modern Warfare. De andere Call of Duty-teams werken aan de volgende game in de franchise. Volgens geruchten speelt deze zich in Vietnam af.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou