Call of Duty: Warzone heeft meer dan 75 miljoen spelers

Call of Duty: Warzone heeft meer dan 75 miljoen spelers

Meer dan 75 miljoen mensen spelen inmiddels Warzone, de battle royale-game in de Call of Duty-franchise.

Dat werd bekendgemaakt via Twitter. In april zat het spelersaantal nog op 50 miljoen spelers. In een kwartaal tijd zijn daar dus 25 miljoen spelers bijgekomen.

Gisteren begon daarnaast het vijfde seizoen van zowel Warzone als Call of Duty: Modern Warfare. Hierin zitten nieuwe maps voor de multiplayer van Modern Warfare, waaronder 6v6-maps Petrov Oil en Suldal Harbor, Livestock voor de Gunfight-modus en Verdansk International Airport voor Groud War.

Warzone krijgt ook veranderingen. Zo rijdt er nu een trein over de map en kunnen spelers ook in het stadion rondlopen en schieten. Eerder werd al bekendgemaakt dat de nieuwe factie Shadow Company naar zowel Modern Warfare als Warzone komt.

Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone zijn verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Warzone komt ook naar de next-gen consoles wanneer ze eind dit jaar lanceren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

So, dat zijn er een hoop, maar ik heb eerder het idee dat het hier gewoon over accounts voor CoD:WF is en niet over actieve spelers.

0

Aanbevolen voor jou