Call of Duty: Warzone bereikt de honderd miljoen spelers

Call of Duty: Warzone bereikt de honderd miljoen spelers

Er zijn inmiddels honderd miljoen geregistreerde spelers van Call of Duty: Warzone.

Dat liet Activision Blizzard gisteren weten via het Call of Duty Twitter-account. Afgelopen maart was de batte royale-game een jaar beschikbaar. In de eerste 24 uur sinds lancering kwamen er zes miljoen spelers op af, en in de eerste maand werden vijftig miljoen spelers aangetrokken.

Vorige week liet Respawn Entertainment al weten dat hun battle royale-concurrent Apex Legend ook honderd miljoen spelers had bereikt sinds de release in februari 2019. 

Het derde seizoen van Call of Duty: Warzone begint morgenochtend. Lees hier meer over de inhoud van het nieuwe seizoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

met of zonder gebande accounts voor cheating?

0
test

@HunterSeeker en zijn het accounts die nog gebruikt worden. Ik heb he kort op xbox gespeeld en op ps5 een account aangemaakt maar toen ik er achter kwam dat het geen 120 fps mode had heb ik het verwijderd.

0
test

@hulstpower Denk dat het eerder accounts zijn die gebruikt zijn ivp gebruikt worden, ik denk niet dat ze alle 100 miljoen accounts gaan doorspitten om te kijken of diegene nog vandaag of morgen gaat inloggen. Ik heb wel eens Warzone op een andere platform gespeelt, maar je account blijft dan toch gewoon hetzelfde? Draait allemaal via een Activision account, blijft gelijk op de xbox, pc en ps.

0

Aanbevolen voor jou