'Call of Duty: Warzone 2 lijkt meer op Blackout-modus uit Black Ops 4'

'Call of Duty: Warzone 2 lijkt meer op Blackout-modus uit Black Ops 4'

Er is mogelijke informatie over Call of Duty: Warzone 2 naar buiten gekomen. Zo zou de game meer lijken op de Blackout-modus uit Black Ops 4.

Het YouTube-kanaal NerosCinema claimt deze informatie te hebben vernomen van iemand die de game al heeft gespeeld. Journalist Tom Henderson heeft inmiddels op Twitter gemeld dat hij dezelfde informatie onder ogen heeft gekregen, wat meer gewicht geeft aan het gerucht.

Volgens NerosCinema vertoont Warzone 2 overeenkomsten met Blackout, de eerste battle royale-achtige modus binnen de Call of Duty-franchise. Warzone 2 zou bijvoorbeeld door de computer bestuurde vijanden hebben die zich in zogenaamde 'strongholds' schuilhouden. Spelers moeten deze basissen infiltreren en bevrijden om ze over te nemen. Mensen moeten in deze locaties niet alleen de door de computer bestuurde vijanden doden, maar ook diverse missies voltooien, zoals het onschadelijk maken van bommen.

Spelers zouden daarnaast een tas dragen waarin ze meer loot en killstreaks kunnen bewaren - men zou nog altijd loot kunnen oprapen tijdens het spelen. Het indelen van de inventory van deze tas zou een belangrijk onderdeel van de gameplay worden.

Verder zou er een 'firing range' terugkeren - niet de gelijknamige map uit eerdere games, maar een plek om wapens uit te testen. Deze keer zouden spelers ook de schade die ze aanrichten tijdens het testen van wapens kunnen meten - een verbetering ten opzichte van de firing range uit oude games.

Tot slot meldt NerosCinema dat Warzone 2 een compleet nieuwe map bevat. Over die map is nog niet veel bekend, maar het level Highrise uit de oorspronkelijke Modern Warfare 2 zou er onderdeel van uitmaken.

Activision Blizzard heeft officieel al gemeld dat er een nieuwe Warzone-game in ontwikkeling is bij Infinity Ward, de studio die later dit jaar ook Call of Duty: Modern Warfare 2 uitbrengt. Er zijn verder echter nog geen officiële details naar buiten gebracht - bovenstaande informatie is dan ook nog niet officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Gewoon weer alleen MW wapens en Verdansk terug dan is iedereen weer blij. Of in ieder geval een map wat op Verdansk lijkt. Een hele poespas met inventory gaat te veel op Escape from Tarkov lijken

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Warzone is ook multiplayer only. In MW2 kan je singleplayer spelen.

0

@Messtranor onder welke steen leef jij? Het is al eventjes geleden dat COD echt om de singleplayer ging.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Nee hoor. COD is onveranderd gebleven doorde jaren. Het is nog steeds SP + MP + Zombies of iets anders (afhankelijk van Treyarch/Infinity Ward/Sledgehammer als ontwikkelaar). Warzone is een losstaand Free-to-Play deel. Is overigens wel nauw verwant met de jaarlijkse COD cyclus.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou