'Call of Duty-serie is in veilige handen' | Gamer.nl

'Call of Duty-serie is in veilige handen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Treyarch, die dit jaar Call of Duty: Black Ops heeft verzorgd, heeft meer bereikt dan wat Infinity Ward een jaar geleden kon bereiken", aldus Lévy. Vorige week genereerde Black Ops in de eerste week van de verkoop 650 miljoen dollar, zo maakte Activion eerder deze week bekend. Dit is 100 miljoen meer dan zijn voorganger, Modern Warfare 2, een jaar eerder in hetzelfde tijdsbestek.

"We hebben ons eigen record verbroken en daar ben ik erg blij mee", zei Lévy, die ook vertelde dat Activision "over de problemen met Infinity Ward heen is". "We hebben Infinity Ward geherstructureerd en we zijn erg te spreken over de manier waarop we dat gedaan hebben", zei hij tegen de Financial Times.

"Naast Treyarch en Infinity Ward hebben we nu ook een derde studio, die anderhalf jaar geleden ontstaan is, Sledgehammer, die ook werkt aan de Call of Duty-serie. Wij geloven dat deze structuur van de studios al heeft aangetoond dat het heel goed kan werken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou